Een beetje stress of spanning is niet echt een probleem. Integendeel! Het is best goed voor je en helpt je om je prestaties te verbeteren. Soms wordt het echter allemaal wat te veel en blijft de spanning in je lichaam aanhouden. De gezonde stress slaat dan over in ongezonde stress - met vervelende symptomen tot gevolg. Doe de stresstest en ontdek jouw stresslevel.

Wat is jouw stressscore?
Doe hier onze stresstest!

<p>Wat is je leeftijd?</p>

Vraag 1 / 14

Wat is je leeftijd?

Jonger dan 18 jaar
Tussen 18 en 25 jaar
Tussen 26 en 34 jaar
Tussen 35 en 44 jaar
Tussen 45 en 54 jaar
Ouder dan 54 jaar

Wat als je stress uit de hand loopt?

Een constante spanning in het lichaam is niet goed voor je: je lichaam blijft cortisol (een stresshormoon) aanmaken en blijft in een voortdurende staat van paraatheid, waardoor je geen rust kan vinden.

Door die stress heb je last van vermoeidheid, spanning, minder geestelijke energie, …

Bij aanhoudende stress ga je best langs bij de huisarts voor extra advies. Je zou eventueel doorverwezen kunnen worden naar professionele hulp, zoals een psycholoog, om jou verder advies te geven over hoe je beter kan omgaan met chronische stress en hoe je jouw klachten kan aanpakken.

Ontdek Librestil

Librestil is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit. Met haar 3 krachtige componenten in een innovatieve duocapsule, helpt Librestil je om stress² los te laten en zo opnieuw je balans² terug te vinden

  • Librestil is rustgevend1

  • Librestil helpt het lichaam omgaan met stress2

  • Librestil geeft (mentale) energie2,3

Disclaimer

Het resultaat van deze test mag niet worden beschouwd als een vervanging van een bezoek aan een arts of apotheker. Wanneer je stressproblemen hebt of regelmatig symptomen ervaart die kunnen duiden op chronische stress of spanning, raadpleeg dan steeds een arts.