Ontbreekt het je soms aan voldoende veerkracht en mentale energie om de dag met twee handen te grijpen? Het snelle tempo waaraan we leven zorgt voor een mentale onbalans en stress bij veel Belgen, waardoor je niet altijd veel fut hebt om de dag aan te pakken. Maar… wat als je energieker door het leven kon gaan? Welke impact zou dat hebben? We vertellen je alles over hoe je die broodnodige mentale veerkracht kan behouden!

Waarom is mentale veerkracht belangrijk?

Waarom is mentale veerkracht belangrijk?

Een gebrek aan energie, concentratieproblemen, constant piekeren, het gevoel dat het allemaal wat te veel is… het zijn stresssymptomen die een grote impact op je leven hebben.

Je wil er natuurlijk vanaf. Als je meer mentale energie hebt, wordt je draagkracht wat groter en raakt je lichaam weer in evenwicht:

  • Je hebt de energie om de dag aan te pakken

  • Je hebt mentale veerkracht

  • Je hebt het gevoel dat je met gemak je drukke agenda aankan

  • Je bent ontspannen

  • Je kan het leven weer echt ervaren en opnieuw genieten

Tips voor mentale veerkracht

Minder stress en meer mentale energie om je leven opnieuw in eigen handen te nemen… klinkt fantastisch, niet? En het is zeker mogelijk! De beste tip die we je kunnen geven, is eens kritisch naar je eigen leven kijken.

Wat geeft jou massa’s energie? Wat neemt energie weg? Kies niet gewoon voor een pleister op een open wonde, maar pak de onderliggende oorzaken en jouw energiekillers aan.

Daarnaast kunnen ook andere tips, zoals meer bewegen, regelmatig iets leuks doen, afspreken met vrienden en familie of een goed slaappatroon, ervoor zorgen dat je innerlijk evenwicht opnieuw in balans raakt en je over meer mentale energie beschikt.

Ashwagandha helpt de balans in jouw lichaam herstellen, waardoor jouw vermogen om met stress om te gaan verbetert en je meer mentale energie krijgt

Nood aan een extra dosis mentale energie?

Ben je vermoeid en futloos door een periode van aanhoudende stress? Ashwagandha, of Indiase ginseng, kan jou helpen om je mentale energie te ondersteunen.

Het wordt sinds oudsher beschouwd als positief voor lichaam en geest. De wortels en bladeren bevatten withanoliden, de actieve stoffen die helpen bij het behoud van een goed geestelijk evenwicht.

Ashwagandha is een adaptogeen, wat betekent dat het een kruid is die de balans in jouw lichaam helpt herstellen en zo jouw vermogen om met stress om te gaan verbetert.

Vooral op het vlak van stressbestendigheid, geestelijke energiegeheugen- en concentratievermogen, energie, en prestatievermogen heeft Ashwagandha een ondersteunend effect.

Ashwagandha:

  • Stabiliseert fysiologische processen in het lichaam

  • Zorgt voor het behoud van een goed geestelijk evenwicht

  • Geeft meer mentale energie en bevordert de vitaliteit

  • Is veilig en voordelig voor de gezondheid

Ontdek Librestil

Librestil is een innovatieve duocapsule op basis van essentiële lavendelolie (Lavandula angustifolia), Ashwagandha extract en vitamine B6. Het werkt rustgevend1 in perioden van stress, is gunstig voor een goed mentaal evenwicht2 en geeft (mentale) energie2,3 en vitaliteit2.