Ontdek Lunestil

Lunestil biedt een innovatieve en unieke oplossing voor een goede nachtrust*. Dankzij de unieke combinatie van krachtige ingrediënten gecombineerd in een unieke duocapsule-technologie met dubbele werking, bevordert Lunestil de slaap om zo ’s ochtends uitgerust wakker te worden*.

Naast een goede slaaphygiëne kunnen ook natuurlijke stoffen helpen om beter te slapen.

Een unieke duocapsule voor een goede nachtrust*

Naast een goede slaaphygiëne bestaan er nog heel wat natuurlijke middelen die je kan gebruiken voor een gezonde slaap en om 's ochtends uitgerust wakker te worden. We hebben de krachtigste opgesomd. 

1 op 3 Belgen kampt met slaapproblemen

Hoe komt het dat zoveel Belgen last hebben met inslapen? Wat zijn de mogelijke oplossingen en wat kan je doen om dit te voorkomen?

Ontdek hier alles wat je moet weten over slapen.

Belang van slapen

Alles wat je moet weten over slapen.

Kom erachter wat de oorzaken van slaapproblemen zijn en hoe je die kan oplossen.

Alles over slapen

Slaap is essentieel.

Deze 10 tips helpen je om beter te slapen.

Beter slapen

Slaap beter dankzij deze 10 tips.

Laatste artikels

26.10.2022
Hoe lang duurt het voor Lunestil werkt

Studies tonen aan dat je resultaten mag verwachten vanaf 2 weken bij inname van Lunestil

Lees verder

20.10.2021
Altijd moe? Oorzaken en 5 tips om je weer fit te voelen!

Heb je het gevoel altijd moe te zijn? Kom te weten wat de oorzaken ervan kunnen zijn en ontdek 5 tips die kunnen helpen om je weer fris en o…

Lees verder

10.08.2021
’s Nachts wakker worden: verklaringen en oplossingen?

’s Nachts wakker worden is niet abnormaal. Wanneer je echter moeilijk weer de slaap kan vatten, kan er sprake zijn van doorslaapproblemen. L…

Lees verder

01.09.2020
Natuurlijke slaapmiddelen als veilige oplossing

Natuurlijke slaapmiddelen zijn een veilig alternatief. Ontdek hier welke natuurlijke ingrediënten bijdragen tot een goede nachtrust.

Lees verder

01.09.2020
Melatonine, het hormoon dat ons naar bed roept

Ons lichaam maakt ’s avonds melatonine aan om ons in slaapstand te brengen. Sommige factoren verstoren die aanmaak. Ontdek hier meer over ee…

Lees verder

11.08.2020
Op zoek naar een veilig en doeltreffend middel voor een goede en gezonde nachtrust?

Het beste slaapmiddel heeft geen bijwerkingen of verslavend effect. Ontdek hier de weg naar een goede en gezonde nachtrust. 

Lees verder

Lunestil® is een voedingssupplement en aangewezen voor gebruik bij volwassenen vanaf 18 jaar. Lunestil® kan het rijgedrag en het uitvoeren van gevaarlijke handelingen beïnvloeden. *Lavandula angustifolia is rustgevend en ontspannend en draagt bij tot een goede en gezonde nachtrust. Passiflora incarnata te gebruiken voor een gezonde slaap en om ‘s ochtends uitgerust wakker te worden. Vitamine B6 ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel en draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.