Ontdek Librestil

Librestil is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit. Met haar 3 krachtige componenten in een innovatieve duocapsule, helpt Librestil je bij spanning en (mentale) vermoeidheid.

  • Het draagt bij tot kalmte in perioden van stress, spanning en mentale druk

  • Het zorgt voor een goed mentaal evenwicht

  • Het geeft energie en vitaliteit

Onze snelle levensstijl leidt tot stresssymptomen zoals piekeren, hoofdpijn, concentratieproblemen, een slecht humeur, vermoeidheid en lichamelijke klachten.

Krachtige ingrediënten die jouw balans ondersteunen:

  • Lavandula angustifolia wordt al eeuwenlang gebruikt als relaxerende plant. Ze krijgt ontspannende eigenschappen toegeschreven en draagt bij tot kalmte in je leven.

  • Ashwagandha is een adaptogeen, gunstig voor een goed mentaal evenwicht en meer energie. Het geeft meer mentale energie, bevordert de vitaliteit en kan gebruikt worden voor geestelijke veerkracht in perioden van stress, spanning en inspanning.

  • Vitamine B6 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid. Het draagt ook bij tot een normale psychologische functie en een normaal energieleverend metabolisme.

1 op 4 Belgen ervaart regelmatig stress

 

Te veel aan je hoofd, twintig zaken op je to do-lijst die vandaag af moeten, een drukke periode op het werk, onrust in je hoofd, …Onze snelle levensstijl gaat gepaard met veel stress. En die spanning neemt alleen maar toe.

Maar hoe komt het dat zoveel Belgen last hebben van stress? Hoe herken je het? Hoe kan je het voorkomen en wat kan je doen om kalmte en mentale energie in je leven te brengen? Lees hier meer. 

Stress behandelen

Wat zijn de oplossingen tegen stress?

Mentale veerkracht vergroten

Hoe je mentale veerkracht vergroten?

Tips voor meer kalmte

Tips voor minder stress & meer kalmte en mentale energie

Tips voor kalmte en energie

Blijft je stress te lang aanhouden? Hier vind je alvast enkele tips om je stress onder controle te houden, zodat je meer ontspanning, innerlijke rust, kalmte en mentale energie in je leven kan brengen.