Ontdek Librestil

Librestil is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit. Met haar 3 krachtige componenten in een innovatieve duocapsule, helpt Librestil je om stress² los te laten en zo opnieuw je balans² terug te vinden

  • Librestil is rustgevend1

  • Librestil helpt het lichaam omgaan met stress2

  • Librestil geeft (mentale) energie2,3

Onze snelle levensstijl leidt tot stresssymptomen zoals piekeren, hoofdpijn, concentratieproblemen, een slecht humeur, vermoeidheid en lichamelijke klachten.

Krachtige ingrediënten om je balans terug te vinden:

  • Lavandula angustifolia wordt al eeuwenlang gebruikt als relaxerende plant. Ze krijgt ontspannende1 eigenschappen toegeschreven.

  • Ashwagandha is een adaptogeen en helpt zo je lichaam omgaan met stress2. Het kan gebruikt worden voor geestelijke veerkracht in perioden van stress en (in)spanning. Daarnaast geeft Ashwagandha ook meer (mentale) energie2.

  • Vitamine B6 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid3 en een normaal energieleverend metabolisme.

1 op 4 Belgen ervaart regelmatig stress

 

Te veel aan je hoofd, twintig zaken op je to do-lijst die vandaag af moeten, een drukke periode op het werk, onrust in je hoofd, …Onze snelle levensstijl gaat gepaard met veel stress. En die spanning neemt alleen maar toe.

Maar hoe komt het dat zoveel Belgen last hebben van stress? Hoe herken je het? Hoe kan je het voorkomen en wat kan je doen om je balans terug te vinden? Lees hier meer. 

Stress

Wat is het en waar komt het vandaan?

Stress herkennen

Klachten waaraan je stress kan herkennen

Vind opnieuw je balans

Tips om stress los te laten

Tips om stress los te laten

Blijft je stress te lang aanhouden? Hier vind je alvast enkele tips om je stress onder controle te houden, zodat je er snel weer tegenaan kan.