Het dagelijkse leven is soms erg stresserend en hectisch, en dan slaag je er niet altijd in om rust en ontspanning te vinden. Maar hoe moeilijker je het vindt om de kalmte in je leven te vinden en bewaren, hoe belangrijker het is om hier extra aandacht aan te besteden. Hoe zou een leven met meer kalmte er voor jou uitzien?

Waarom is kalmte belangrijk?

Waarom is kalmte belangrijk?

Kalmte kan je helpen om beter om te gaan met stresssymptomen zoals spanning en vermoeidheid. Maar het belang van innerlijke rust gaat veel verder. Denk maar eens terug aan een moment in je leven waarin je écht kalmte ervoer: hoe voelde je je toen

Kalmte helpt je om in balans te blijven, waardoor jouw draagkracht en draaglast opnieuw in evenwicht zijn, en je beter om kan gaan met stress. Dit heeft alleen maar voordelen:

  • Je ervaart minder druk en gaat rustiger door het leven

  • Je hebt mentale veerkracht

  • Je bent minder vermoeid

  • Je wordt niet geleefd, maar ervaart het leven volop

  • Je kijkt zelfverzekerd en ontspannen naar de toekomst

Enkele tips om kalmte te bewaren in je leven

Wil je graag meer kalmte in je leven? Dan is het eerst en vooral belangrijk om te achterhalen wat leidt tot jouw gebrek aan kalmte. Heb je een te druk leven? Wat bezorgt jou stress? Heb je controle over de situatie die je stress bezorgt?

Door na te gaan waar jouw stress vandaan komt, kan je de onderliggende oorzaken aanpakken en meer kalmte in je leven creëren of bewaren.
Ook andere tips kunnen je helpen omgaan met stress:

Essentiële lavendelolie geeft een rustgevend effect en ondersteunt je om meer kalmte in je leven te brengen

Extra kalmte in je leven brengen?

Wanneer stress de bovenhand neemt en het wat moeilijker wordt om de kalmte te bewaren, kan essentiële lavendelolie, oftewel Lavandula angustifolia, je rust en ontspanning brengen.

Essentiële lavendelolie wordt verkregen door de stoomdestillatie van lavendelbloemen:

  • Het geeft een relaxerend, ontspannen en rustgevend effect

  • Het ondersteunt je om kalmte in je leven te bewaren

Ontdek Librestil

Librestil is een innovatieve duocapsule op basis van essentiële lavendelolie (Lavandula angustifolia), Ashwagandha extract en vitamine B6. Het werkt rustgevend1 in perioden van stress, is gunstig voor een goed mentaal evenwicht2 en geeft (mentale) energie2,3 en vitaliteit2.