3 divisies

Het farmaceutisch bedrijf EG is een van oorsprong Belgisch bedrijf en de onbetwiste leider op het gebied van generische geneesmiddelen in België.

EG maakt deel uit van STADA Arzneimittel AG en bestaat uit 3 divisies: EG Generics, Consumer Care & Specialty Care.

 

Marktleider in generische geneesmiddelen

EG Generics

Met ruim 30 jaar ervaring is EG de onbetwiste marktleider in generische geneesmiddelen in België.
De EG portfolio bevat nu al
bijna 700 geneesmiddelen (voornamelijk medicatie op voorschrift) - voor de behandeling van gezondheidsproblemen in zowat elk therapeutisch domein.
Het EG team biedt artsen en specialisten ook continu praktische ondersteuning voor een verantwoorde en kwalitatieve patiëntenzorg.

Consumer Care

We ontwikkelen innovatieve merken van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en geneesmiddelen die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn in de apotheek (OTC). We leggen de nadruk op de zogenaamde ‘evidence-based nutraceuticals’: voedingssupplementen die wetenschappelijk bewezen zijn en je helpen om je gezondheid te ondersteunen.

Specialty Care

We bieden ook uiterst gespecialiseerde, voorschriftplichtige geneesmiddelen aan – hoofdzakelijk aan ziekenhuizen en psychiatrische instellingen. Er wordt ook volop gewerkt aan de uitbreiding van het productgamma met o.a. bio-similaire geneesmiddelen.

0

medewerkers

0

producten

0

jaar ervaring

0

doosjes verkocht per jaar