In realiteit krijgen we allemaal wel eens te maken met de minderen kanten van het leven. Een klein kwaaltje of een ernstige ziekte. Mentaal of fysiek. We maken het allemaal mee.

En bij EG willen we er zijn voor mensen op die cruciale momenten: wanneer de dingen verkeerd gaan of niet meer zoals je wilde; wanneer je gezondheid hapert of net die extra boost nodig heeft.

We geloven dat iedereen een betaalbare, kwaliteitsvolle gezondheidszorg verdient.

Want “Caring for people’s health as a trusted partner” is wat ons drijft. En samen met al onze EG-collega’s werken we hier elke dag aan, met veel Motivatie, Energie en Passie.

Want gezond zijn dat is geweldig.

0

medewerkers

0

producten

0

jaar ervaring

0

doosjes verkocht per jaar

3 peilers waarop wij als partner zorg dragen voor ieders gezondheid:

Toegankelijke Gezondheidszorg

Toegankelijke gezondheidszorg

Door een voortrekkersrol te nemen in de toegankelijkheid van geneesmiddelen voor alle gezondheidsproblemen.

Innovatie EG

Innovatie

Door vernieuwende merken te bouwen met kwalitatieve, wetenschappelijk bewezen effectiviteit.

Partnerschap EG

Partnerschap

Door een voorkeurspartner te zijn voor artsen, apothekers en andere gezondheidswerkers.

Onze waarden

Integrity

Iedereen handelt op een ethische manier en met respect. Vertrouwen, eerlijkheid en een open feedback cultuur zijn hier zeer belangrijk. Wij respecteren confidentialiteit en verstoppen onze vergissingen niet. Iedereen leert en groeit uit zijn fouten.

Entrepreneurship

Iedereen is innovatief en promoot nieuwe ideeën en acties die groei en waarde genereren. We nemen hierbij een open houding aan: we zien veranderingen als een opportuniteit om onszelf, EG en STADA te verbeteren. Ook hier gaan we uitdagingen aan: we zien deze als een opportuniteit om te leren uit onze fouten en onszelf te heruitvinden.

Agility

Iedereen omarmt verandering met flexibiliteit en vastberadenheid. Dit maakt ook deel uit van onze persoonlijke ontwikkeling. We zijn niet bang om risico’s te nemen, we zijn proactief, herkennen opportuniteiten en gaan nieuwe uitdagingen aan. We gaan telkens op zoek naar innovatieve oplossingen voor problemen.

One STADA

One STADA

Iedereen handelt altijd in het belang van de STADA-groep, en niet enkel van EG. Samen werken wij aan één succesvolle STADA-groep. We communiceren op een transparante manier en werken in team mee aan nieuwe communicatiemiddelen.