All Together Now!

All Together Now!

Onze mensen vormen een hecht team. Er wordt intens samengewerkt en we kunnen altijd rekenen op hulp van collega’s. Iedereen kent elkaar en dat bevordert de samenwerking. In groep halen we steeds onze objectieven!

 

Ontspannen sfeer

Ontspannen sfeer

Naast hard werken, wordt er ook veel plezier gemaakt. Dat we ons samen ook goed kunnen amuseren, verhoogt ook onze productiviteit. Er worden ook veel team-activiteiten georganiseerd, binnen en buiten het werk.

 

Gezonde team-activiteiten

Gezonde team-activiteiten

We zijn een purpose gedreven organisatie.
Caring for People’s Health as a trusted partner is geen holle slogan, dit streven we na in alles wat we doen, ook intern naar onze medewerkers. onze beloftes ook onze missie voor onze medewerkers.
We ondernemen verschillende acties om dit waar te maken. Denk bijv aan de gezonde snacks en drinken op kantoor.
Onder het moto ‘move together & feel bettere organiseren we verschillende activiteiten zoals een healthy month challenge, step challenge en onze jaarlijkse Keep on Moving Day. Deze dag staat in het teken van connecteren en bewegen voor het goede doel. In verschillende teams gaan we een dag wandelen, fietsen en lopen om een gezamenlijk doel te realiseren. Als tegenprestatie sponsort EG een goed doel die onze Purpose onderschrijft.