• 1/04/2020

Ga zonder zorgen door de menopauze

De menopauze is niets om je zorgen over te maken, want het is een volslagen natuurlijk proces dat wordt bepaald door de verminderde productie van vrouwelijke hormonen. Uiteindelijk stopt de oestrogeenproductie door de eierstokken en blijven de maandstonden weg. Tijdens de periode die de menopauze voorafgaat, schommelt het hormoongehalte. Als de oestrogenen toenemen, kan dit een opgeblazen gevoel en pijnlijke borsten veroorzaken. Als de hoeveelheid oestrogenen daarna weer plots afneemt, kan dat leiden tot opvliegers of nachtelijk zweten.

Tussen 48 en 51 jaar

Gemiddeld zijn vrouwen tussen de 48 en 51 jaar als ze in de menopauze komen. Wanneer je hen vraagt welke symptomen hun levenskwaliteit vooral beïnvloeden, dan vermeldt ruim driekwart opvliegers, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Als oplossing wordt vaak hormonale substitutietherapie (HST) aangereikt, maar dit is niet voor iedere vrouw geschikt. Gelukkig bestaat voor deze klachten een natuurlijk alternatief zonder hormonaal werkingsmechanisme dat geen fyto-oestrogenen bevat: Sérélys®. Dit is een veilig alternatief voor vrouwen die geen HST mogen of willen nemen. Bovendien is het geschikt voor vrouwen die borstkanker (gehad) hebben of met een verhoogd risico op borstkanker.

Het resultaat van unieke biotechnologie

Sérélys is een voedingssupplement op basis van een uniek en natuurlijk complex PureCyTonin®. Het bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels, maar – wat heel belangrijk is – deze lokken geen allergie uit. Sérélys is volkomen veilig, bevat geen gluten of lactose, en kan probleemloos gebruikt worden door vrouwen die allergisch zijn voor pollen of die lijden aan hooikoorts.

Optimale werking, optimale levenskwaliteit

Voor een optimale werking neem je dagelijks Sérélys in, ofwel ‘s ochtends ofwel ‘s avonds. Goed om weten: de eerste effecten van Sérélys zijn meestal merkbaar na ongeveer vier weken. Na twee maanden wordt een maximaal effect bereikt. Voor een blijvend effect mag je de Sérélys-kuur trouwens onbeperkt voortzetten. Zo kan je weer voluit van het leven genieten!