Geniet van een cashbackactie én steun Think Pink

 

Van 1 mei t.e.m. 31 december vind je op elke doos Sérélys die je koopt bij je apotheker een cashback sticker ter waarde van €3,5.

Dankzij de actie kan je kiezen om €3,5 terug te krijgen of om Think Pink te steunen. Enkel voor aankopen in de apotheek (niet voor online aankopen).

Hoe werkt de cashbackactie?

Ontvang 3,5 bij aankoop van 1 doos Sérélys 60 tabletten. De korting wordt rechtstreeks met jou als consument verrekend en je kan die ontvangen op twee simpele manieren:

  • Scan de QR-code op de doos en volg de stappen die je krijgt in een WhatsApp bericht.

  • Stuur een sms naar het telefoonnummer op de doos en volg de stappen die je krijgt.

Stel gratis je vraag aan menopauzeconsulente Cindy Dunon

Heb je specifieke vragen over de menopauze? Wil je graag begeleiding van een verpleegkundig menopauzeconsulente? Iemand die jou begrijpt en professioneel advies op maat kan geven?

Stel je vraag dan aan Cindy Dunon, onze gediplomeerde menopauzeconsulente. Zij zal je persoonlijk en in alle vertrouwelijkheidheid advies geven en jou met veel plezier verder helpen!

Gratis menopauzesessies met Cindy Dunon

Nood aan professioneel advies tijdens de overgang? Vraag je je af of je wel écht in de menopauze bent? Of wil je graag van die vervelende opvliegers of dat nachtelijk zweten af? 

Onze GRATIS menopauze-apéro is het antwoord op al jouw vragen!

In deze geanimeerde infosessie “mijn menopauze, mijn gezonde pauze” leer je alles wat je altijd al wou weten over de overgang.

Verpleegkundig menopauzeconsulente Cindy Dunon beantwoordt vragen en geeft advies – inclusief tips om jouw symptomen te verhelpen.

Wat kan je verwachten?

In de sessie zal je meer leren over volgende topics:

  • Alle voor- en nadelen van de menopauze – want, ja, er zijn ook voordelen!

  • Voedings- en bewegingstips die helpen opvliegers en andere symptomen

  • Welke niet-hormonale oplossingen er bestaan tegen ongemakken

  • Q&A waarbij je een antwoord krijgt op al jouw vragen over de menopauze

Hoe schrijf je je in?

Ook deelnemen aan een gratis menopauzesessie waar je al jouw vragen kan stellen? Je bent meer dan welkom, maar inschrijven is wel verplicht. Raadpleeg onze menopauzekalender en schrijf je in op een van de infosessies in jouw buurt. Registreren doe je via de apotheker zelf!

Een doeltreffende en veilige oplossing zonder hormonaal werkingsmechanisme

Sérélys® is een natuurlijk product op basis van gepantenteerde, gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels waarvan het niet-hormonaal werkingsmechanisme wetenschappelijk bewezen is. Omdat Sérélys® geen hormonaal werkingsmechanisme heeft, mag het ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker