• 10/12/2020

"Dagelijks het uiterste best geven om goede resultaten te halen en kwaliteit te bieden."

 

Bij EG hebben we verschillende MEPs die ook buiten het werk een passie hebben. Deze maand zetten we Kevin in de kijker: lees hieronder zijn verhaal!

In april 2019 startte ik bij EG als farmaceutisch afgevaardigde en sinds die dag ben ik trots dat ik mag deel uitmaken van het grootse Belgische farmaceutisch bedrijf. In onze firma zorg ik voor de ontwikkeling van het EG assortiment in de apotheken van Limburg, een deel Vlaams-Brabant en Antwerpen.

EG zorgt niet alleen goed voor de patiënten maar ook voor zijn werknemers. Deze steun en attenties motiveren mij dagelijks om mezelf te verbeteren in mijn job. Ook in mijn privé leven probeer ik deze motivatie en passie naar anderen over te brengen. Vrienden en familie zijn mijn prioriteit maar ik ben ook een geëngageerde voetbaltrainer bij de U16 van KVK Tienen.

Zelf voetbalde ik 24 jaar bij KVK Tienen en RAS Jodoigne maar door talrijke kwetsuren moest ik, jammer genoeg, op mijn 29ste stoppen. Volledig afstand nemen van de sport was geen optie en ik toen ik de kans kreeg, begon ik onmiddellijk als trainer bij de regionale U11 van RAS Jodoigne. Na drie leerrijke jaren maakte ik de stap naar interprovinciaal niveau waar ik de U15 van Woluwe-Zaventem coachte. Het volgende seizoen werd ik gerekruteerd door KVK Tienen waar ik zelf 10 jeugdjaren had gespeeld. Fier om in mijn stad op dit niveau te presteren. Ondertussen haalde ik dit seizoen mijn UEFA-B diploma en ben ik 6 jaar trainer.

 

Als coach houd ik ervan om spelers te inspireren en hun gedrag en capaciteiten te ontwikkelen tijdens het seizoen. Ik leer ontzettend veel over mezelf en het houdt mij steeds alert. Dit constant bijleren en evolueren zijn voor mij een must en hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen als persoon.

Als werknemer van EG gelden vaak gelijkaardige waarden en normen zoals op het voetbalveld. Respect, discipline en verantwoordelijkheden t.o.v. EG. Dagelijks het uiterste best geven om goede resultaten te halen en kwaliteit te bieden. Anderen inspireren en adviseren maar ook openstaan voor opbouwende kritiek waar je veel van leert. Nieuwe uitdagingen, gezonde competitie en jezelf in vraag durven stellen.Reizen is mijn tweede passie en geeft me net zoals het voetbal een flinke dosis energie. Ik kijk uit naar mijn jaarlijkse reizen omdat ik dan nieuwe dingen leer, proef, zie en ontdek. Zuid-Amerika en Corsica stonden in 2020 op mijn verlanglijstje maar deze trips werden door Covid-19 uitgesteld tot 2021.

Dit jaar was dan ook een speciaal jaar maar als positief persoon kijk ik op een enthousiaste manier naar de toekomst. De MEP waarden werken voor mij insprirerend en ondersteunend zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Het komt allemaal goed!