• 3/04/2019

Onze campagne Het Meisje en de Viking liep tijdens de eindejaarsperiode voor het eerst op televisie en wordt nu hernomen tijdens het VIER-programma Topdokters. Met die succesvolle campagne raakte EG een gevoelige snaar bij de patiënt. Het achterliggende idee is immers dat je er alles aan zou doen om iemand weer gezond te zien. In het filmpje genas een meisjes dankzij de viking die ze van haar oma kreeg.

Wanneer haar oma ziek wordt, schenkt het meisje de viking, ondertussen haar onafscheidelijke vriend, aan haar oma in de hoop dat haar oma geneest.

EG en Topdokters hebben een gedeelde missie

Deze campagne werd in maart hernomen omdat EG partner is van het succesvolle VIER-programma Topdokters. De betaalbare geneesmiddelen van EG zijn immers sinds jaar en dag bekend bij dokters en apothekers. Dankzij het vertrouwen van de dokters die EG betaalbare geneesmiddelen frequent voorschrijven aan hun patiënten, kon het merk EG groeien. EG is dus al geruime tijd een sterke partner van dokters en apothekers.

Met onze #ikweethetzeker-campagne en met Het Meisje en de Viking trokken we voor het eerst naar het grote publiek om ons bedrijf ook bij de consumenten bekend te maken. We zijn dan ook enorm trots dat onze spot Het Meisje en de Viking uitgezonden wordt voor en na Topdokters. Want EG en de topdokters uit de reeks delen immers dezelfde missie: we zouden er alles aan doen om iemand weer gezond te zien.

 

Wil je zelf de missie van EG en Topdokters verspreiden onder de mensen die je dierbaar zijn? Heeft iemand die je dierbaar is extra steun nodig op het vlak van gezondheid? Dan kan je via dit platform een gepersonaliseerde video met je gezondheidswensen sturen.

 

Wil je nog eens ontroerd worden door Het meisje en de viking? Dan kan je de video hier herbekijken.