• 26/12/2018
EEN GOEDE START ...

Ochtend

EEN GOEDE START ...

05:45 – Start van de dag

De wekker gaat af, maar ik snooze nog even verder. Wanneer ik mijn alarm uiteindelijk toch gehoorzaam, ga ik meteen met de stijltang aan de slag. De kindjes mogen nog tot half zeven in bed blijven liggen.

06:45 – Coffee o’clock

Pas na mijn eerste kopje koffie kan de dag echt beginnen. Ik zwaai mijn gezin uit aan de ontbijttafel en stap in de auto.

APOTHEEKBEZOEKEN

Voormiddag

APOTHEEKBEZOEKEN

08:56 – Net op tijd

Ik heb al een hele rit achter de rug wanneer ik echt aan mijn werkdag begin. Ik ontmoet mijn collega immers aan de hele andere kant van het land.

09:00 – Van apotheek naar apotheek

Het is mijn taak de sales reps te begeleiden en hen te coachen naar betere resultaten. Vandaag doe ik dat door mee te gaan van apotheek naar apotheek. We stellen de #ikweethetzeker campagne voor en sluiten een partnership af in de categorie allergie.

LUNCH EN NOG MEER APOTHEEKBEZOEKEN

Namiddag

LUNCH EN NOG MEER APOTHEEKBEZOEKEN

12:30 – Lunch on the go

We maken van de rit naar de volgende apotheek gebruik om te lunchen. Snel-snel, maar wel lekker!

13:30 – Nog meer apotheken

Ook in de namiddag staan er nog apotheekbezoeken op de agenda. We stellen Fultium D3 voor en benadrukken de voordelen van een dagelijkse dosis tegenover om de zoveel tijd een stootkuur. Ook Sérélys, ons veilig succesproduct voor opvliegers, brengen we aan de man.

TIJD VOOR ONTSPANNING

Avond

TIJD VOOR ONTSPANNING

18:15 – Kindjes ophalen

Na mijn werkdag pik ik de kinderen op bij hun grootouders. Terwijl zij hun huiswerk maken, doe ik de was en de plas. Erna schuiven de jongens samen aan tafel.

20:00 – Pyjama time

Bedtijd is gekomen voor de kindjes. Ze doen braaf hun pyjama aan, poetsen hun tanden en dan lees ik nog een boekje voor aan de jongste. Slaapwel, boys!

21:00 – Gezellig avondje

De kinderen zijn in dromenland, dus ons gezellig avondje kan beginnen. Lekker eten, nog even mijn mails checken met een theetje erbij en dan zalig voor de tv hangen.