• 16/04/2019
DE ZON SCHIJNT AL...

Ochtend

DE ZON SCHIJNT AL...

6u05

Vroege wekker, maar met bijhorende vogeltjes. Tijd om op te staan want vandaag ga ik met een collega op de baan in Oudenaarde.

6u15

Snel nog een gezond ontbijtje eten!

7u15

Tijd om te vertrekken. De zon schijnt al. Het belooft een stralende dag te worden.

DEZE VOORMIDDAG OP HET PROGRAMMA

Voormiddag

DEZE VOORMIDDAG OP HET PROGRAMMA

9u

Samen met mijn collega Bas gaan we artsen bezoeken in Oudenaarde.

LUNCH MET DE COLLEGA'S

Lunch

LUNCH MET DE COLLEGA'S

13u

De voormiddag zit erop! Tijd om even samen te lunchen en van het mooie weer te genieten.

TIJD OM NAAR HUIS TE GAAN

Namiddag

TIJD OM NAAR HUIS TE GAAN

14u15

We bezoeken onze laatste arts. Tijd om daarna naar huis te keren!

15u30

Ik ga nog eens de mooie EG-kantoren bezoeken. Ik moet wat materiaal inleveren en heb een afscheidsdrink georganiseerd voor de toppers van de interne dienst met wie ik de afgelopen twee jaar fantastische momenten heb meegemaakt.

FEEDBACK MEETING

Ons fantastisch bedrijf!

FEEDBACK MEETING

De voorbije twee jaar heb ik enorm veel bijgeleerd op onze Marketingafdeling. Als Marketing Assistente heb ik van verschillende facetten kunnen proeven: helpen bij het ontwikkelen van marketing tools, budgetbeheer, mailings, het organiseren van events, en nog veel meer.

Ik kijk ook met hele mooie herinneringen terug op het nauw samenwerken met andere departementen zoals Finance, Sales, Supply Chain, Medical Affairs, Customer Care en Pharmaceutical Affairs. Dat typeert onze MEP-cultuur: er wordt nauw samengewerkt met alle verschillende diensten.

Gedurende deze twee jaren heb ik me altijd een rasechte en zeer trotse ambassadeur gevoeld van onze firma. Zo is het idee ontstaan dat ik dit ambassadeurschap wou uitdragen naar onze artsen. Toen er plots een plaatsje vrij kwam in de sector waar ik woon, ging alles zeer snel: gesprekken met het management over mijn keuze, een interview, een testdag op de baan en de beslissing om er volledig voor te gaan.

Ook dat is weer iets dat EG typeert: mensen kansen bieden zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf en de nodige training en begeleiding voorzien die bij een nieuwe job komen kijken.

Ik kan iedereen alleen maar aanraden, dat als je over het juiste MEP-gehalte beschikt, je moet kiezen voor ons fantastisch bedrijf! En misschien worden wij binnenkort wel collega’s.