• 23/09/2019
RISE AND SHINE!

Ochtend

RISE AND SHINE!

7u40 
Ik sta elke dag op om 7u15. Ik woon niet ver van mijn werk, dus ik heb ’s morgens tijd om met mijn hond te gaan wandelen. Mijn dag begint goed!  

8u
Dag EG! Ik begin aan mijn dag. Najib van de poetsploeg komt elke ochtend langs om te vragen of alles in orde is. 

SAMENZITTEN MET JEF

Voormiddag

SAMENZITTEN MET JEF

9u30
‘s Ochtends zit ik vaak samen met Jef om de agenda en lopende projecten te overlopen. Vaak lopen we ook elkaars bureau in en uit. Als Assistente van de Managing Director weet je nooit op voorhand hoe de dag gaat verlopen. Dat vind ik het leuke aan mijn job!  

ASHRIDGE TRAINING
10u45
In november vindt de laatste sessie van de Ashridge Training plaats. Veel Stada-collega’s nemen deel aan de training. Ik hou mij bezig met de organisatie en het verblijf, dus ik ga aan het werk!

SPAGHETTIIIII

Lunch

SPAGHETTIIIII

12u15
De tijd vliegt, lunch time! Vandaag ga ik met enkele collega’s een lekkere spaghetti met veel kaas eten. Ik eet heel graag pasta, mijn lunch smaakt!  

EG LEADERSHIP JOURNEY

Namiddag

EG LEADERSHIP JOURNEY

13u
Met een goedgevulde maag begin ik aan de voorbereidingen van de Leadership Journey, dat in december plaatsvindt. Ik kan hier nog niet al te veel details verklappen, maar ik begin alvast aan de presentatie.

 

NIET ALTIJD VOLGENS PLANNING…
15u30
Ik heb nog geen tijd gehad om aan mijn presentatie te werken… Ik heb meetings en afspraken moeten inplannen, een hotel moeten reserveren en een aantal mails moeten versturen.  

 

EG LOVES YOU DAY
17u

Ik mag, samen met HR, evenementen organiseren. Toen ik in juni begon, mocht ik al meteen helpen bij het organiseren van onze “EG Loves You Day” Deze ging dit jaar door op 15 september. Het was een dag om nooit te vergeten! Ik antwoord nog op de vele positieve reacties die we gekregen hebben en daarna ga ik naar huis. .

DE ZON GAAT ONDER

Einde van de dag

DE ZON GAAT ONDER

20u30
Na mijn laatste boodschappen te hebben gedaan, ga ik eindelijk naar huis en mag ik genieten van een prachtige zonsondergang! Ik steek mijn boodschappen weg, wandel nog eens met mijn hond vooraleer ik nog naar een serie kijk en ga slapen.