• 12/09/2019

Conny, onze stralende receptioniste en haar passie voor shoppen en reizen!

Onze receptioniste Conny staat bekend als het zonnetje van EG. Elke dag staat ze onze MEPs en de bezoekers met veel plezier en een grote glimlach bij. Het is dus geen verrassing dat Conny van haar job houdt, en dat straalt ze ook uit: ‘Als receptioniste ben ik het visitekaartje van het bedrijf. Dagelijks ontmoet ik nieuwe mensen en komen er nieuwe dingen op mijn pad waardoor ik blijf leren.’

Conny’s favoriete quote: “Follow your bliss and do what you love, do what makes your heart sing”. En dat is exact wat ze doet! Ook buiten het werk volgt ze haar hart en passies: shoppen en reizen.

Ze reist graag en vaak om te onthaasten en zich vrij te voelen. Ze komt graag in contact met nieuwe mensen en leert graag andere culturen en gewoontes kennen. Reizen is volgens Conny ook uit je comfortzone komen en nieuwe dingen uitproberen!

Ook haar tweede passie, shoppen, is niet toevallig: als visitekaartje van het bedrijf, vindt Conny het belangrijk om haar uiterlijk te verzorgen en telkens op zoek te gaan naar dat ene speciale item dat haar look afmaakt. Een goede eerste indruk maken bij bezoekers vind ze belangrijk. Bovendien is het een manier om je uit te drukken en je persoonlijkheid te tonen.

Bedankt Conny, voor je dagelijkse smile, je MEP-gehalte en om jouw job zo graag en goed te doen!