• 29/11/2018

Al 7 jaar werkt Brigitte bij EG in het Supply chain-departement. Ze staat in voor de supply van verschillende entiteiten, maar volgt bijvoorbeeld ook bestellingen en transport op. Ze doet haar job heel graag, voornamelijk omdat er veel logistiek bij komt kijken. Bovendien geeft ze zelf aan dat er veel variatie zit in de job: geen enkele dag is dezelfde! Ook het contact met verschillende mensen en culturen vindt ze heel boeiend bij EG.

Er is geen twijfel aan: het MEP-gehalte bij Brigitte ligt hoog. Ze doet haar job met passie, energie en motivatie. Maar ook in haar persoonlijk leven draagt ze de drie MEP-waarden mee: ze besliste een paar jaar geleden om iets te doen met haar passie voor honden. Ze begon haar eigen honden te trainen voor wedstrijden, maar daar bleef het niet bij. Met een vriend startte ze al snel een hondenclub op. Je kan er heen om je hond op te voeden en te socialiseren, maar ook om je hond te trainen en te laten deelnemen aan wedstrijden.

In het begin was de club maar een stuk grond. Samen met andere vrienden heeft Brigitte de club op poten gezet. Nu nog zet Brigitte zich elk weekend in voor de club: ze staat in voor de bar, de administratie en als iemand haar nodig heeft voor iets anders, doet ze dat ook met veel plezier. Er komt veel werk bij kijken, maar het is haar passie: ze doet het dus heel graag!

De club van Brigitte organiseert ook elk jaar een grote wedstrijd. Voor Brigitte was het de perfecte gelegenheid om EG in de kijker te zetten: iedereen mocht een EG-zak hebben. Een zeer leuk idee! Omdat de wedstrijd op 1 november was, waren 200 honden aanwezig op het evenement samen met hun baasjes.

Bedankt Brigitte, om je MEP-gehalte, zowel binnen als buiten EG, altijd zo hoog te houden!