• 7/10/2019

Binnenkort weet het merendeel van de Belgen dat ze EG in huis hebben

“Wat heeft bijna elke Belg in huis zonder het te weten?” Deze vraag stond centraal tijdens de eerste fase van onze ‘ik weet het zeker’-campagne. Dankzij deze campagne weten heel veel Belgen ondertussen dat ze EG betaalbare geneesmiddelen in huis hebben. Er waren spots te horen op radio, te zien op televisie en sociale media.

Heel wat Belgen moesten tijdens de straatinterviews het antwoord op de vraag schuldig blijven. Toen werd ook de hashtag #ikweetzeker verspreid, zodat het juiste antwoord op sociale media kon worden gedeeld. Ondertussen weet 44% van de Belgen nu wel dat ze EG - betaalbare geneesmiddelen in huis hebben.  

Door deze acties maakten we heel veel Belgen bewust dat ze onze medicatie in hun huisapotheek hebben staan zonder dat ze het beseffen.

 

Bekijk hier onze campagnevideo.

Benieuwd naar wat de geïnterviewde mensen op straat antwoordden?

Het vervolg

In een volgende fase van onze campagne werd enthousiast aangekondigd dat onze producten een nieuwe verpakking krijgen. Een nieuwe verpakking, maar uiteraard hebben onze producten nog steeds dezelfde kwaliteit.

We maakten foto’s met onze oude en nieuwe verpakkingen met heel wat EG-collega’s die voor de gelegenheid model stonden. Dit was voor ons ook een vorm van teambuilding. Het werd nog maar eens duidelijk hoe hecht het EG-team is!

Heb jij de nieuwe verpakking al gezien? Bekijk ze hier!

 

 

Najaar 2019: bekendheid bij het merendeel van de Belgen

Ondertussen zijn ongeveer 50% van onze verpakkingen veranderd. Het kan dus zijn dat je bij de apotheek afhankelijk van het product dat je nodig hebt een oude of al een nieuwe verpakking meekrijgt. We zijn er dus volop mee bezig!

Om het aan de bevolking te laten weten, lanceren we vanaf nu de volgende fase van onze campagne.

Ben je ondertussen benieuwd of er voor jouw geneesmiddel een betaalbaar alternatief bestaat? Ontdek het hier in onze EG Medication Converter!