• 4/04/2019
Ann is nog altijd een enthousiaste MEP

Ann Osselaere behaalde haar diploma dierenarts en ging in 2013 bij EG aan de slag als Regulatory Affairs Officer. Zij was toen verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande registratiedossiers, alsook het bekomen van nieuwe vergunningen. In de loop van de jaren heeft zij bij EG de kans gekregen om door te groeien.

Nu, 6 jaar later, is Ann nog altijd een enthousiaste MEP, die doorgegroeid is tot Quality Assurance en Drug Safety Manager. Samen met haar team is ze verantwoordelijk voor de kwaliteit en de veiligheid van onze EG-producten.

Ann vindt het belangrijk om tijd te maken voor ontspanning

Ann zegt zelf dat haar job soms veel tijd en werk vraagt. Maar het loont: ze vindt het top om samen met haar team de doelstellingen te behalen. Dat geeft haar enorm veel voldoening en het is ook daarom dat ze haar job zo graag en goed doet.

Ondanks haar drukke werkagenda, vindt Ann het belangrijk om tijd te maken voor ontspanning. Ze deelt haar grote passie voor paarden samen met haar echtgenoot Thomas. Elke avond verzorgen en trainen ze hun paarden.

Ann laadt de batterijen op door te gaan wandelen met de paarden

Als het mooi weer is, is er voor Ann geen betere manier om de batterijen op te laden dan te gaan wandelen met de paarden. Ze doet ook mee aan wedstrijden en dan komen soms collega’s supporteren.

Ondertussen hebben ook de kinderen van Ann en Thomas de smaak te pakken. Het is een familiepassie geworden! De oudste dochter van Ann heeft haar eigen pony Nemo. Op zaterdag en zondag gaat ze naar de ponyles, of geven haar ouders les.

Ook de jongste dochter krijgt maar niet genoeg van haar passie. Wanneer ze een ritje mag maken met de shetlander Choco, kan haar dag niet stuk.

Zo zie je maar dat bij EG werk, passie en familie samen gaan!