Integrity

Integrity

Iedereen handelt op een ethische manier en met respect. Vertrouwen en eerlijkheid en een open feedback cultuur zijn hier zeer belangrijk. Wij respecteren confidentialiteit en verstoppen onze vergissingen niet. Iedereen leert en groeit uit zijn fouten.

Entrepreneurship

Entrepreneurship

Iedereen is innovatief en promoot nieuwe ideeën en acties die groei en waarde genereren. We nemen hierbij een open houding aan: we zien veranderingen als een opportuniteit om onszelf, EG en STADA te verbeteren. Ook hier gaan we uitdagingen aan: we zien deze als een opportuniteit om te leren uit onze fouten en onszelf te heruitvinden.

Agility

Agility

Iedereen omarmt verandering met flexibiliteit en vastberadenheid. Dit maakt ook deel uit van onze persoonlijke ontwikkeling. We zijn niet bang om risico’s te nemen, we zijn proactief, herkennen opportuniteiten en gaan nieuwe uitdagingen aan. We gaan telkens op zoek naar innovatieve oplossingen voor problemen.

One STADA

One STADA

Iedereen handelt altijd in het belang van de STADA-groep, en niet enkel van EG. Samen werken wij aan één succesvolle STADA-groep. We communiceren op een transparante manier en werken in team mee aan nieuwe communicatiemiddelen.