Fultium Junior
Voor kinderen in hun volle groei

Maak kennis met Fultium Junior: De kracht van zonneschijn in een heerlijke gummy

Geef jouw kind elke dag de broodnodige dosis zonneschijn, zelfs op die sombere dagen. FULTIUM Junior is een uniek vitamine D-supplement speciaal ontwikkeld voor kinderen. Met zijn suikervrije samenstelling en verrukkelijke aardbeiensmaak, is FULTIUM Junior dé manier om de immuniteit van jouw kind te helpen boosten.

 

  • Vitamine D3 in oliebasis voor een optimale absorptie.

  • Gummy met een aangename aardbeiensmaak.

  • Gummy bevat geen suiker.

  • 400 I.E. Vitamine D3: De dagelijkse aanbevolen dosering vitamine D voor kinderen.1

FULTIUM Junior: elke dag een zonnevitamientje helpt jouw kind bij:

  • Het helpen boosten van zijn of haar immuniteit*. FULTIUM Junior ondersteunt het behoud van een goede werking van het immuunsysteem, waardoor jouw kleintje bruisend van energie blijft en goed beschermd is.

  • Het stimuleren van gezonde groei en ontwikkeling: FULTIUM Junior ondersteunt een natuurlijke groei en ontwikkeling van het beendergestel*.

  • De opbouw van de spieren en tanden. Geef jouw kind de kracht om actief en avontuurlijk te zijn. Met FULTIUM Junior krijgen hun spieren* en tanden* de essentiële ondersteuning die vitamine D biedt, zodat ze volop kunnen genieten van beweging en een stralende glimlach behouden.

Zowel KIND & GEZIN als de hoge gezondheidsraad adviseren (1)

De inname van een supplement van 400 I.E.(2) vitamine D3 per dag (10 microgram) in monopreparaat vanaf de geboorte tot en met zes jaar – het hele jaar door, onafhankelijk van het soort melkvoeding (borst- of flesvoeding).

De inname van een supplement van 600 I.E.(2) vitamine D3 per dag (15 microgram) bij kinderen met een donker huidtype omdat iemand met een donker huidtype minder vitamine D aanmaakt dan iemand met een licht huidtype.

Wist je dit? 

58% van de kinderen heeft een vitamine D-tekort, vooral in de winter.(3) Dit tekort ontstaat door minder zonlicht en onvoldoende vitamine D in voeding.

Vitamine D is essentieel voor gezonde groei, ontwikkeling en immuniteit. Het zorgt voor een betere opname van calcium en fosfor wat nodig is voor sterke botten en tanden. Daarnaast speelt het een cruciale rol bij het functioneren van het immuunsysteem, waardoor kinderen beter beschermd zijn tegen ziektes en infecties.

FULTIUM Junior is een voedingssupplement en biedt een betrouwbare oplossing, zelfs bij beperkte blootstelling aan de zon of het gebruik van zonnecrème die de aanmaak van vitamine D kan belemmeren. Door dagelijks FULTIUM Junior te geven, geef je jouw kind de benodigde dosis vitamine D om de groei en immuniteit te ondersteunen, ongeacht het seizoen.

Aanbevolen dosering:

1 gummy per dag. Aangewezen voor gebruik bij kinderen vanaf 3 jaar.

Hoe innemen?

Door te kauwen op de gummy heb je geen water nodig om ze in te nemen.

Allergenen:

Bevat geen suiker, geen gluten en geen lactose.

Formaat:

Doos van 120 gummies

Bewaring:

Bewaren bij kamertemperatuur in de oorspronkelijke verpakking op een donkere en droge plaats.

Ontdek de andere producten van Fultium

Fultium 800 vitamine D

Fultium®800

Fultium 800 bevat de dagelijkse aanbevolen dosering vitamine D in een kleine, blauwe capsule, zodat je elke dag van het jaar straalt! Voor jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar.

Fultium 2000 is vitamine D voor een verhoogde behoefte

Fultium® 2000

Fultium 2000 bevat een hogere dagelijkse hoeveelheid vitamine D om personen met verhoogde behoeftes aan vitamine D optimaal bij te staan en eventuele tekorten snel aan te vullen, bijvoorbeeld tijdens de winter. Voor jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar.

1. De Hoge Gezondheidsraad is het wetenschappelijk adviesorgaan dat de Belgische overheid ondersteunt op het gebied van de volksgezondheid. Vitamine D suppletie bij de zuigeling en het jonge kind. Consensustekst 23/4/2013.
2. I.E.: manier om hoeveelheid aan vitamine D uit te drukken, vaak gebruikt op verpakkingen van vitamine D voedingssupplementen: 40 Internationale eenheden (I.E.) = 1 microgram vitamine D.
3. Sioen I. et al. Determinants of vitamin D status in young children: results from the Belgian arm of the IDEFICS (Identification and Prevention of Dietary- and Lifestyle-Induced health effects in children and infants) Study. Public Health Nutr. 2012. 15(6): 1093-9.