Blijven bewegen is de boodchap

Bewegen is belangrijk, maar niet altijd een evidentie. We zitten te veel, we bewegen te weinig en dat voelen onze spieren & gewrichten. Soepel blijven bewegen, is dus de boodschap! Heb je wat extra ondersteuning nodig? Ontdek dan nu CURCUFEN en zijn vloeibare formule. Zo blijf jij soepel bewegen! 

Waarom blijven bewegen?

 • Bewegen is goed voor je lichaam en geest

 • Voldoende beweging is goed voor je gewicht, cholesterol, spieren en zorgt ook voor het behoud van soepele gewrichten

 • Ook je mentale gezondheid gaat erop vooruit: je voelt je minder vermoeid, ervaart minder stress en kan je beter concentreren

 • Beweeg je buiten? De buitenlucht kan ook wonderen doen voor je mentale gezondheid

Hoe soepel ben jij?

Opnieuw meer bewegen en sporten is een super idee, maar ga vooral niet te snel. Overmatige belasting aan je spieren en gewrichten kan immers ongemak veroorzaken.

Wat kan je doen als je spieren & gewrichten onder druk staan tijdens het bewegen?

Wat kan je doen als je spieren & gewrichten onder druk staan tijdens het bewegen?

Wanneer sporten niet in je DNA zit, is het misschien verleidelijk om weinig te bewegen, wat voor stijvere spieren en gewrichten kan zorgen. Belangrijk is dus, mits aangepaste oefeningen, om zeker te blijven bewegen. Download hier 7 oefeningen om je spieren & gewrichten te onderhouden!

Blijven bewegen met natuurlijke middelen

Blijven bewegen met natuurlijke middelen

Er bestaan voedingssupplementen die spieren en gewrichten optimaal ondersteunen. Ben je op zoek naar wat hulp om soepel te blijven bewegen, denk dan zeker aan de volgende zaken:

 • Samenstelling: extracten van planten zoals Curcuma longa en Boswellia serrata worden al eeuwenlang gebruikt in de Aziatische geneeskunde.

 • Formulering: kies voor voedingssupplementen met extracten die bio-optimaal zijn. Het is namelijk belangrijk dat de extracten voldoende worden opgenomen om hun werk te doen.

 • Koop je voedingssupplementen bij de apotheek, zo kan je apotheker je bijstaan en ben je zeker van de kwaliteit en veiligheid.

Wat is CURCUFEN®?

 • CURCUFEN® is een uniek voedingssupplement op basis van Curcuma longa en Boswellia serrata-extracten en vitamines D en C.

 • CURCUFEN® maakt gebruik van de revolutionaire NovaSOL® technologie waarbij deze extracten opgelost worden in een vloeibare basis.

 • CURCUFEN® combineert deze vloeibare vorm met de Licaps® technologie voor een snellere opname

 • CURCUFEN® draagt bij tot de soepelheid van spieren & gewrichten*. Zo blijf je soepel bewegen.

Koop nu
Curcufen partner van de Dodentocht en Wandelsport Vlaanderen

Wij zijn partner van

Curcufen ondersteunt allerlei initiatieven om mensen opnieuw te laten bewegen en te laten blijven bewegen. Zo zijn we een trotse partner van De Dodentocht - de befaamde 100km uitdaging - om alle wandelaars hun spieren en gewrichten te ondersteunen. Daarnaast zijn we ook heel blij om Wandelsport Vlaanderen te ondersteunen,  een organisatie die regionale wandel evenementen organiseert in gans Vlaanderen. Meer informatie over deze samenwerking vind je hier

CURCUFEN® bevat vitamine D3. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van spieren.
Curcuma longa en Boswellia serrata dragen bij tot het behoud van soepele gewrichten.
Licaps® & logo are trademarks of Lonza or its affiliates.