Protectis® EasyDrops

  • De eerste bacteriën die in de darmen van een baby terecht komen, bepalen de darmflora voor de rest van ons leven.

  • Die cruciale eerste bacteriën worden meestal tijdens de geboorte overgedragen via het geboortekanaal en daarna via borstvoeding.

  • Daarom kunnen flessenvoeding, een keizersnede of verstoorde darmflora van de moeder een ernstige impact hebben op de ontwikkeling van de darmflora van de baby.

  • Protectis® is uitvoerig onderzocht in 71 wetenschappelijke studies bij 8300 baby’s vanaf de geboorte en peuters tot 3 jaar.

5 druppels bevatten:

- 100 miljoen levende cellen van Lactobacillus reuteri Protectis, een bacterie die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, meer bepaald in het spijsverteringskanaal.
- 10 μg vitamine D3 die bijdraagt tot de goede werking van het immuunsysteem.

Hoe innemen?

Goed schudden voor gebruik. De druppels mogen gegeven worden op een lepel of mogen toegevoegd worden aan melk, water of om het even welke andere drank of voeding – nooit verwarmen boven de 38°C! De warmte kan de levende melkzuurbacteriën, nl. Lactobacillus reuteri Protectis schade berokkenen en vernietigen.

Zwangerschap & borstvoeding

Protectis® EasyDrops kan veilig gebruikt worden door zwangere vrouwen en/of tijdens de borstvoeding. Het kan nuttig zijn voor de ongeboren baby om Protectis® Adult in te nemen gedurende de ganse zwangerschap.

Zonder allergenen

Protectis® EasyDrops bevat geen lactose en kan zodoende gebruikt worden door personen met lactose-intolerantie. Protectis® EasyDrops kan gebruikt worden door diabetespatiënten. De druppels zijn geur- en smaakloos.

Formaat

Handig knijpflesje met 5ml = 25 dosissen (25 dagen)

Dosering

De dosering bedraagt 5 druppels per dag. Het toevoegen van de druppels verandert de smaak van het eten of het drinken niet.

Bijsluiter: klik hier

**Glucose-zout preparaat (O.R.S.) voor speciale medische doeleinden (FSMP = food for special medical purposes).