LACTOSOLV EXTRA FORTE - Verbetert de afbraak van lactose bij lactose intolerantie

LACTOSOLV Extra Forte is een voedingssupplement met lactase dat de afbraak van lactose verbetert bij lactose intolerantie. LACTOSOLV Extra Forte vult het ontbrekende enzym lactase aan in het spijsverteringsstelsel. De capsule wordt ingenomen bij de maaltijd en lost op in de maag. Het lichaam gebruikt de vrijgekomen lactase onmiddellijk om de lactose in de spijsmassa om te zetten in verteerbare voedingsstoffen. Dankzij LACTOSOLV Extra Forte kunnen mensen met een lactose intolerantie weer van melk en zuivelproducten genieten.

LACTOSOLV® EXTRA FORTE

  • Een hoge dosering van 17.500 FCC lactase per capsule die de vertering van lactose, melk en melkproducten gemakkelijk verteerbaar maakt wanneer je een lactose intolerantie hebt.

  • Eén capsule van LACTOSOLV EXTRA FORTE breekt ongeveer 29 gram lactose af, wat overeenkomt met een halve liter melk.

LACTOSOLV® EXTRA FORTE: dosis en toediening

Neem één tot drie capsules wanneer je lactoserijke voeding of dranken wilt nuttigen. Heb je problemen met slikken? Open de capsule dan en slik de inhoud samen met wat water in.

Eén capsule LACTOSOLV® EXTRA FORTE breekt ongeveer 29 gram lactose af, wat overeenkomt met een halve liter melk.

Lees de bijsluiter

Opgelet

Neem LACTOSOLV® Extra Forte voor de maaltijd in (idealiter ongeveer 15 minuten op voorhand).

Verpakkingsgrootte:

Lactosolv® Extra Forte is beschikbaar in een verpakking (potje) van 30 capsules.

Neem 1 tot 3 capsules onmiddelijk voor iedere maaltijd die lactose bevat. Als u de capsule moeilijk kunt inslikken, kan deze worden geopend en kan de inhoud in zijn geheel worden doorgeslikt met water.

LACTOSOLV Extra Forte is alleen verkrijgbaar bij de apotheker