DAOSiN® - Helpt bij de afbraak van histamine uit etenswaren

DAOSiN® is een supplement met het enzym diamineoxidase (DAO) dat je (darmen) helpt om histamine uit voeding af te breken. DAOSiN® vult het lichaamseigen DAO-enzym aan ter bevordering van de afbraak van histamine.

3 tips bij het gebruik van DAOSiN®

  • Eet gezond en beweeg voldoende.

  • Andere voedingsmiddelen zoals ananas en chocolade bevatten slechts een kleine hoeveelheid histamine.
    Bekijk hier de lijst met etenswaren die je beter links laat liggen.

  • Hou een eetdagboek bij: noteer wat en hoeveel je eet, en hoe je lichaam erop reageert.

DAOSiN® bestanddelen

Ingrediënten: Vulstof: microkristalliine cellulose; maiszetmeel; zuurteregelaar: natriumfosfaat; emulgator: gecrosslinkte natriumcarboxymethylcellulose; glansmiddel: schellak; eiwitextract it varkensnier; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; zuurteregelaar: calciumcarbonaat; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, volledig gehard plantaardig vet (kokosnoot, Cocos nucifera); stabilisalor: polydextrose, antiklontermiddel: talk.
gehard plantaardig vet (kokosnoot, Cocos nucifera), stabilisator: polydextrose:
antiklontermiddel: talk.

Verpakkingsgroottes en tarieven

DAOSIN® is verkrijgbaar in een doosje van dertig tabletten.

Dosis en toediening DAOSiN®

Neem 15 minuten voor de histaminerijke maaltijd één tablet met een glas water. Je mag tot drie tabletten per dag innemen (wat overeenkomt met drie histaminerijke maaltijden per dag).

Kauw niet op de tablet, maar slik ze in haar geheel in. Zo komt de inhoud ongestoord via de maag in je darmen terecht. Heb je problemen met slikken? Open de tablet dan en slik de inhoud samen met wat water in.

Neem je regelmatig geneesmiddelen in? Vraag je arts of apotheker dan of een van hun werkzame bestanddelen ervoor kan zorgen dat je lichaam minder histamine uit voeding kan afbreken.

Opgelet

Neem DAOSiN® voor de maaltijd in (idealiter ongeveer 15 minuten op voorhand). Wanneer het histaminerijke voedsel in de darmen terechtkomt, moet de tablet opgelost zijn en het DAO-enzym actief zijn.

Bijsluiter

Raadpleeg hier de bijsluiter

DAOSiN® is alleen verkrijgbaar bij de apotheker