DAOSiN® - Helpt bij de afbraak van histamine uit etenswaren

DAOSiN® is een supplement met het enzym diamineoxidase (DAO) dat je (darmen) helpt om histamine uit voeding af te breken. DAOSiN® vult het lichaamseigen DAO-enzym aan ter bevordering van de afbraak van histamine.

3 tips bij het gebruik van DAOSiN®

  • Eet gezond en beweeg voldoende.

  • Andere voedingsmiddelen zoals ananas en chocolade bevatten slechts een kleine hoeveelheid histamine.
    Bekijk hier de lijst met etenswaren die je beter links laat liggen.

  • Hou een eetdagboek bij: noteer wat en hoeveel je eet, en hoe je lichaam erop reageert.

DAOSiN® is een supplement met het enzym diamineoxidase (DAO) dat je darmen helpt om histamine uit voeding af te breken. DAOSiN® vult het endogene DAO-enzym aan ter bevordering van de afbraak van histamine.

Dosis en toediening DAOSiN®

Neem 15 minuten voor de histaminerijke maaltijd één capsule met een glas water. Je mag tot drie capsules per dag innemen (wat overeenkomt met drie histaminerijke maaltijden per dag).

Kauw niet op de capsule, maar slik ze in haar geheel in. Zo komt de inhoud ongestoord via de maag in je darmen terecht. Heb je problemen met slikken? Open de capsule dan en slik de inhoud samen met wat water in.

Neem je regelmatig geneesmiddelen in? Vraag je arts of apotheker dan of een van hun werkzame bestanddelen ervoor kan zorgen dat je lichaam minder histamine uit voeding kan afbreken.

Opgelet

Neem DAOSiN® voor de maaltijd in (idealiter ongeveer 15 minuten op voorhand). Wanneer het histaminerijke voedsel in de darmen terechtkomt, moet de capsule opgelost zijn en het DAO-enzym actief zijn.

Verpakkingsgroottes en tarieven

DAOSIN® is verkrijgbaar in een doosjes van dertig capsules.

DAOSiN® bestanddelen

Stabilisator: microkristallijne cellulose; capsule: hydroxypropylmethylcellulose; sacharose; L-ascorbinezuur (vitamine C); rijstzetmeel; coatingmiddel: schellak; stabilisator: hydroxypropylcellulose; proteïne-extract uit varkensnieren (0,1 % diamineoxidase); vulmiddel: polyvinylpolypyrrolidon; oplossingsmiddelen: talk; gemodificeerd zetmeel; verdikkingsmiddel: natriumcarboxylmethylcellulose; bevochtigingsmiddel: glycerine

DAOSiN® is alleen verkrijgbaar bij de apotheker