Geniet van een cashbackactie én steun Think Pink

 

Van 1 mei t.e.m. 31 december vind je op elke doos Sérélys die je koopt bij je apotheker een cashback sticker ter waarde van €3,5.

Dankzij de actie kan je kiezen om €3,5 terug te krijgen of om Think Pink te steunen. Enkel voor aankopen in de apotheek (niet voor online aankopen).

Hoe werkt de cashbackactie?

Ontvang 3,5 bij aankoop van 1 doos Sérélys 60 tabletten. De korting wordt rechtstreeks met jou als consument verrekend en je kan die ontvangen op twee simpele manieren:

  • Scan de QR-code op de doos en volg de stappen die je krijgt in een WhatsApp bericht.

  • Stuur een sms naar het telefoonnummer op de doos en volg de stappen die je krijgt.

Steun Think Pink

Steun Think Pink

Sérélys is sinds 2021 trotse partner van Think Pink. Samen slaan we de handen in elkaar om patiënten die tijdens of na de behandeling last hebben van opvliegers te ondersteunen. Zo dragen we ons steentje bij aan een kwalitatiever leven – zowel tijdens als na borstkanker.

Wil je ook onze droom om borstkanker de wereld uit te helpen ondersteunen?

Als consument kies je zelf of je samen met ons Think Pink wil steunen. Via de cashbackactie krijg je namelijk steeds de optie om €2,5 terug te krijgen en €1 aan Think Pink te doneren.

Een doeltreffende en veilige oplossing zonder hormonaal werkingsmechanisme

Sérélys® is een natuurlijk product op basis van gepantenteerde, gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels waarvan het niet-hormonaal werkingsmechanisme wetenschappelijk bewezen is.

Omdat Sérélys® geen hormonaal werkingsmechanisme heeft, mag het ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker

*Voorwaarden cashback