Geniet van een cashbackactie én steun Think Pink

 

Van 1 mei t.e.m. 31 december vind je op elke doos Sérélys die je koopt bij je apotheker een cashback sticker ter waarde van €3,5.

Dankzij de actie kan je kiezen om €3,5 terug te krijgen of om Think Pink te steunen. Enkel voor aankopen in de apotheek (niet voor online aankopen).

Steun Think Pink

Steun Think Pink

Sérélys is sinds 2021 trotse partner van Think Pink. Samen slaan we de handen in elkaar om patiënten die tijdens of na de behandeling last hebben van opvliegers te ondersteunen. Zo dragen we ons steentje bij aan een kwalitatiever leven – zowel tijdens als na borstkanker.

Wil je ook onze droom om borstkanker de wereld uit te helpen ondersteunen?

Als consument kies je zelf of je samen met ons Think Pink wil steunen. Via de cashbackactie krijg je namelijk steeds de optie om €2,5 terug te krijgen en €1 aan Think Pink te doneren.

Een doeltreffende en veilige oplossing zonder hormonaal werkingsmechanisme

Sérélys® is een natuurlijk product op basis van gepantenteerde, gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels aangewezen bij opvliegers, tijdelijke vermoeidheid en prikkelbaarheid gelinkt aan de menopauze.

Dankzij het niet-hormonale werkingsmechanisme van Sérélys, mag het ook gebruikt worden door vrouwen die borstkanker hebben (gehad) of die een verhoogd risico hebben op borstkanker.

2 tabletten per dag in 1 inname voor een optimale werking.