1. Wat houdt je job bij EG nv in?

Als Medical Sales Manager heb ik 3 grote verantwoordelijkheden:

  • Het leiden van de medische afgevaardigden: ik stuur onze teams van medische afgevaardigden aan over alle producten heen en in heel België. De uitdaging ligt erin om onze strategieën te vertalen naar concrete uitvoering op het terrein en ervoor te zorgen dat de executie steeds van topkwaliteit is. Ik kan hiervoor rekenen op de Regional Sales Managers (RSMs) die elk de verantwoordelijkheid nemen over een specifieke regio in België. Samen zorgen we ook voor de opleiding van onze mensen om hen zo voortdurend te blijven ontwikkelen.
  • Het brengen van relevante boodschappen voor artsen: ik ben verantwoordelijk voor de promotie van alle EG producten bij artsen en specialisten in België. Het is belangrijk dat ik voeling hou met hun noden zodat ik de juiste oplossingen kan voorstellen: niet enkel doeltreffende producten maar ook services die hen ondersteunen in hun dagelijkse praktijk.
  • De link zijn tussen extern en intern: ik heb een unieke rol binnen EG omdat ik een goed beeld heb van zowel de realiteit van het terrein als van de interne noden van EG. Ik probeer deze zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en ik kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van mijn medisch afgevaardigden/RSMs en van de verschillende diensten binnen EG zoals Marketing, Finance, Business Intelligence ….

2. Wat is je achtergrond?

Ik heb als basisopleiding een bachelor verpleegkunde met daar bovenop 6 jaar praktijkervaring spoed & MUG. Die praktijkervaring kon ik daarna commercieel inzetten als vertegenwoordiger: eerst in medical devices en later in geneesmiddelen.

3. Wat vind je het leukst aan je job bij EG?

EG is een ambitieuze onderneming waar een cultuur heerst van resultaten halen. De manier waarop is zeer belangrijk en goede resultaten worden in ieder geval snel opgemerkt en steevast beloond. Dat is ook de reden waarom ik na anderhalf jaar bij EG de kans kreeg om Sales Manager Medical te worden. kansen krijg. Werken voor EG is uitdagend, afwisselend en motiverend!

4. Wat is er typisch aan werken voor EG?

  • Er heerst een toffe sfeer en er is open communicatie: iedereen draagt actief zijn steentje bij en streeft naar continue verbetering.
  • Het bedrijf houdt sterk aan zijn core values: TRIL (Trust, Respect, Involvement en Leadership). Dat zijn niet enkel leuzen bij EG: ze worden in de praktijk echt waargemaakt. Mensen staan centraal bij EG en er wordt ook van iedereen verwacht dat ze bijdragen aan het succes van EG.

5. De missie van EG is om iedereen te helpen om een leven te leiden in optimale gezondheid. Kan je even uitleggen wat jij persoonlijk hebt met ‘gezondheid’?

Ik ben heel sportief en zet elk jaar een aantal nieuwe, ambitieuzere doelstellingen. Na 5 marathons wordt het volgende doel de cyclo Amstel Gold Race met de fiets: 240km met ruim 3500m hoogtemeters. Bij een bedrijf kunnen werken dat dagelijks rechtstreeks bijdraagt tot een verbetering van de gezondheid bij 100.000den Belgen geeft dan ook veel voldoening.

6. Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt om bij EG te komen werken?

Ik zou vragen: Hoe GRAAG wil je bij je ons komen werken?