1. Wat houdt je job bij EG nv in?

Als Medisch Afgevaardigde bezoeken we huisartsen en specialisten (pediaters, orthopedisten, gynaecologen) die we enerzijds informeren over onze producten maar tegelijkertijd ook proberen te overtuigen om onze producten voor te schrijven. Het opbouwen van een relatie met de arts en inspelen op zijn specifieke noden zijn hier de sleutelpunten.

2. Wat is je achtergrond?

Ik heb een master biomedische wetenschappen en een master bedrijfseconomie op zak. Sinds 3 jaar ben ik aan de slag bij EG, waar ik zowel ervaring heb kunnen opdoen op een interne dienst (QA - kwaliteit) als op de externe dienst (sales). Die mogelijkheid om verschillende jobs te kunnen doorlopen draagt enorm bij tot mijn ontwikkeling.

3. Wat vind je het leukst aan je job bij EG?

Zoals Spiderman het al aangaf: ‘with great power comes great responsibility’: onze job geeft ons veel vrijheid en flexibiliteit, maar eveneens een grote verantwoordelijkheid. Je bent manager van je eigen sector, dus je bent persoonlijk verantwoordelijk voor de resultaten en dat motiveert me!

4. Wat is er typisch aan werken voor EG?

  • Voor mij zijn de kansen die je krijgt binnen EG zeer belangrijk. Je goed voelen bij wat je doet zorgt ervoor dat je de dingen die je doet ook zeer goed (en gemotiveerd) doet.
  • Ook typisch voor EG is dat de mensen rondom je (zowel in je team als erbuiten) er altijd voor je zijn en klaar staan om je te helpen of om samen plezier te maken. Ook niet onbelangrijk!

5. De missie van EG is om iedereen te helpen om een leven te leiden in optimale gezondheid. Kan je even uitleggen wat jij persoonlijk hebt met ‘gezondheid’?

Een optimale gezondheid begint voor mij steeds bij de persoon zelf: een gezonde levensstijl, bestaande uit een evenwichtige voeding met voldoende lichaamsbeweging zijn de eerste en ook de belangrijkste stappen tot het leiden van een gezond leven.

6. Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt om bij EG te komen werken?

Niet twijfelen, doen! Toffe collega’s en een leuke werksfeer binnen een dynamisch bedrijf geven je de kans op je optimaal te ontwikkelen zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.