• 28/05/2019

Hoe Sales en sport samengaan

Onze Sales Manager Medical Wim is verantwoordelijk voor een team van 75 Representatives en 7 Regional Sales Managers. Met zijn team is hij elke dag op zoek naar manieren om efficiënter en slimmer te werken. Een sportieve mindset is hierbij een must: met een gezonde geest in een gezond lichaam kunnen de MEPs de artsen motiveren om voor EG te kiezen en informeren over onze betaalbare geneesmiddelen. De link sport-werk is evident: als farmaceutisch bedrijf stellen wij zowel mentale als lichamelijke gezondheid voorop. Verder geeft Wim aan dat de job een hele uitdaging is, waarbij discipline een sleutelelement vormt.

Ook in zijn privéleven beschikt Wim over een goede dosis discipline: hij sport al vele tientallen jaren. Hij geeft aan dat sport de rode draad vormt in zijn leven en perfect past bij de drive die hij aan de dag legt. Toen hij bijvoorbeeld 20 jaar was, beëindigde hij zijn eerste koerscarrière, waarna hij steeds bleef sporten en uitdagingen opzocht: wielrennen, hardlopen, triatlon, golf, diepzeeduiken… Wim gaat geen enkele sport uit de weg en blijft zichzelf uitdagen en zijn grenzen telkens weer opzoeken.

Dit helpt hem om telkens weer een doelstelling voor ogen te hebben, waardoor hij vaker sport: door zich op voorhand voor een evenement in te schrijven, mikt hij vaak op 6u sporten per week.

Bedankt Wim, voor je dagelijkse motivatie, energie en passie, zowel in je job als in je sport!